O jeej - Reisverslag uit Assendelft, Nederland van Jo Visser - WaarBenJij.nu O jeej - Reisverslag uit Assendelft, Nederland van Jo Visser - WaarBenJij.nu

O jeej

Door: Joella

Blijf op de hoogte en volg Jo

27 Januari 2010 | Nederland, Assendelft

Gister om 12 uur het nieuws gekeken en ik schrok behoorlijk toen er werd gezegd dat in Peru bij Cuzco (waar ik zal verblijven) heel veel regen is gevallen, dat er aardverschuivingen zijn geweest en dat de machu picchu niet meer te bereiken is :| SLIK
http://nos.nl/artikel/131897-toeristen-vast-in-peru-na-regenval.html Voor degene die het willen lezen/zien

In principe zou het geen probleem moeten zijn om daar heen te gaan, maar eigenlijk wist mijn organisatie net zo weinig/veel als ik doe. Dus dat wordt zaterdag vertrekken en maar kijken in welke eventuele ravage ik misschien beland.

Vandaag nog een paar dingetjes kopen, morgen vrijgemaakt om dingen te wassen en in mijn tas te doen. Nog 4 dagen en dan ben ik hier weg :D

• 30 Januari 2010 - 22:56

Je Vrinden:

Hoi Jo!

Hier Tom, Koen, Soof, Sam, Rein, Michel en Jurgen!

Hopelijk ging je vlucht voorspoedig en ben je veilig geland?

We hopen binnenkort meer van je avonturen in Latijns Amerika te lezen op je blog. Als je dus in de buurt van internet komt, moet je even een update posten.

• 31 Januari 2010 - 15:24

Olga:

Hoi joella,
    waar ben je nu? Op welke manieren onderhoud je contacten met je vaderland??? X Olga

Verslag uit: Nederland, Assendelft

Voorbereiding zuid-amerika reis